slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
Предыдущий
пользователь

Rodica Cozma

Страна: 
Город: 
Кишинёв

Дата свадьбы: 07.08.2013

Следующий
пользователь

Am asteptat acea zi foarte mult,uneori mi se parea ca nu mai vine,dar totusi incet incet si pas cu pas am reusit sa organizez singurica totul asa cum mi-am dorit de mica,mi-am dorit sa fiu o adevarata printesa.Seara mult asteptat am petrecuto cu toti oamenii pe care ii iubesc si nu am ezitat sa le fac o multime de surprize.Am avut ca invitati speci...

Am asteptat acea zi foarte mult,uneori mi se parea ca nu mai vine,dar totusi incet incet si pas cu pas am reusit sa organizez singurica totul asa cum mi-am dorit de mica,mi-am dorit sa fiu o adevarata printesa.Seara mult asteptat am petrecuto cu toti oamenii pe care ii iubesc si nu am ezitat sa le fac o multime de surprize.Am avut ca invitati speciali pe Vali Boghean,Roman Iagupov din "Zdob si Zdub",Val Butnaru-directorul teatrului "Eugene Ionescu",am invitat dansatori care ne-au incintat cu dansuri braziliene,tangou si dans indian.Am pregatit o multime de lampioane colorate care au creat o nota de romantism sub muzica vioristilor.Muzicienii au fost baietii de la "Sendrea band" iar moderator a fost Bogdan Dascal,unul dintre cei mai buni. Am avut marele noroc sa aveni nanasi extraordinari,ne sunt cei mai buni parinti ai sufletului,toate momentele alaturi de ei au fost impresionante pina la lacrimi! In fine a fost nunta perfecta!Va las sa va delectati cu pozele superbe de la nunta noastra! Apropo,am cel mai minunat sot din lume,pe care il iubesc enorm de mult! Va doresc la toti o a dragoste la fel de sincera si adevarata! Pupici :)

ПОДРОБНЕЕ

Фотографии

Первый танец

Referitor la primul dans:am pregatit totul cu citeva zile inainte de nunta,am invatat totul singurei si muzica la fela am ales-o tot noi Taylor Swift-Crazier.Am incercat sa redam toata dragostea noastra prin acest prim dans,a fost chiar emotionant deoarece tremuram ambii de emotii si in plus la moment am uitat tot ce am invatat.Insa parca piceorele singure au condus ca pina la urma sa ne reuseasca si sa primim toate aplauzele oaspetilor nostri!

Видео

Nunta noastra a adus roade si bucurii nu doar noua...Am facut fericiti si niste copilasi! :)
больше информации
Vorbind despre nunta,toate impresiile dupa citeva luni de casnicie le-am divulgat Nataliei Cheptene!
больше информации