slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Свадебные новости

Дата: 
Nunta anului în România: Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit

Sâmbătă, 27 mai 2023, Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit la Palatul Snagov!

„A fost odată ca niciodată un loc frumos, ca-n povești, plin de lumină, copaci, flori albe și mere verzi, de oameni dragi, mulți și buni și de multă veselie. Aici EU și TU sărbătorim că am devenit NOI. Te iubesc, @smiley_omul !”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

„Doamnelor și domnilor, sub privirile dumneavoastră Doamnaaaaaa si Domnul Mariaaaaa, adică NOI DOI! Fericiți și recunoscători pentru al nostru “împreună”, pentru o zi superbă, cu atât de multe detalii brodate cu grijă. Avem și scenă, și ring de dans, și bar, și terasă, si grădină, dar ce n-avem.”, a notat la rândul său Smiley pe Instagram.

wedding2023

nunta.romania

Pentru a respecta tradiția, Smiley a dormit într-un hotel din capitală în noaptea precedentă nunții, în timp ce Gina Pistol a rămas în vila din Cernica. Cu o seară înainte de nuntă, Gina a arătat bijuteriile pe care le va purta la eveniment, inclusiv o pereche de sandale Jimmy Choo în valoare de 1.565 de euro.

„Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț. Mă duc să-l iau mâine dimineață. Le-am pregătit domnișoarelor de onoare, le-am luat ceva fain. Abia aștept să le dau. O să vă arătdupă ce le dau, că vreau să fie surpriză”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

mireasa.gina


Mireasa a ales un buchet de flori albe și a purtat două rochii, în timp ce mirele a ales un costum smart casual, crem, cu o cămașă tip tunică și o pereche de pantofi asortați costumului.

gina.smiley.27mai.2023

27.mai.2023


Prima rochie a fost o rochie din dantelă în stil boho, elegantă, iar a doua rochie a făcut-o să arate ca un star de la Hollywood, fiind asemănătoare cu cea purtată de Angelina Jolie la premiile Oscar. Gina a declarat că s-a îndrăgostit iremediabil de prima rochie când a văzut-o pe internet, iar pe a doua și-a făcut-o la comandă după preferințele sale.

gina.mireasa

„Voi purta două rochii, una pe care o voi purta la cununia civilă, religioasă și la petrecere, în prima parte, după care o să am rochia de petrecere. Voiam ceva care să-mi fie confortabil, că mă încalț în ciocate, că nu rezist să stau în tocuri toată ziua. O să vă arăt în ziua nunții, nu vă pot arăta până atunci. Acum am a doua rochie gata, prima rochie e comandată, o văzusem pe internet și am zis că asta e rochia mea. ”

gina.rochie.angelina.jolly


După cununia civilă și cununia religioasă care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri au petrecut alături de invitații lor la Orangeria Iris.

"Am plâns la ceremonia religioasă şi probabil o să mai plâng", a declarat Gina, potrivit news.ro.

nunta.gina.pistol.smiley


La petrecere au fost în jur de 200 - 300 de invitaţi. Numeroase vedete și prieteni dragi le-au fost alături. Printre aceștia se numără: Pavel Bartos, Horia Brenciu, Adda & Cătălin Rizea, Chef Florin & Cristina Dumitrescu, Chef Cătălin Scărlătescu & Doina Teodoru, Răzvan Fodor, Mira, Ami & Sore, Irina Nicolae și multă lume bună a venit să-i felicite și să se bucure pentru fericirea lor!

nunta.gina.smiley.adda

nunta.chef.dumitrescu.scarlatescu

nunta.celebra.2023


Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de șapte ani şi au împreună o fetiţă, Josephine.

gina.smiley.josephina
gina.smiley.2023

gina.smiley

Și noi ne bucurăm pentru acest culpu frumos și le dorim zile senine și armonie în familie!