Предыдущая
компания

Ресторан Capitoles Park

Следующая
компания
Описание компании Фотографии Видео Блог Новости
Оценка: 0
Дата: 

Spring of Hope - Garden Event!

Joi, 16 mai 2024, la Capitoles Park, Hospices of Hope Moldova are onoarea să vă invite la cea de-a doua ediție a evenimentului de caritate - Spring of Hope - Garden Event.


Alături de susținătorii, prietenii organizației și cei cu inimi generoase, ne vom aduna pentru a celebra cel mai nobil sentiment - speranța!


Acest eveniment de primăvară are drept scop să redea speranța pentru o viață demnă și fără durere beneficiarilor Hospices of Hope Moldova, care se confruntă cu o boală incurabilă, precum și familiilor acestora.


Spring of Hope - Garden Event va fi un eveniment de tip cocktail, în aer liber, elegant. Invitații se vor bucura de o atmosferă plăcută, gustări și muzică, în compania oaspeților selecți - oficiali, reprezentanți ai misiunilor diplomatice și organizații partenere.


Invitat special: Ambasadoarea Hospices of Hope Moldova - Daniela Burlaca, Regizor și Director artisitic al Teatrului Geneza Art.
Sponsorul general al evenimentului: Verzo.


Prin achiziționarea unui bilet pentru participare, vă alăturați eforturilor noastre de a oferi sprijin medical, social și psihologic, în mod absolut gratuit, persoanelor care au nevoie de îngrijiri paliative.


Vă așteptăm cu drag la eveniment, căci doar împreună putem dărui speranță!


Data, ora: joi, 16 mai 2024, ora 17:00.
Locație: terasa restaurantului Capitoles Park (str. Melestiu, 13a, Chișinău).
Donația de participare: 125 euro.


*Toate fondurile colectate vor contribui semnificativ la furnizarea sprijinului medical, psihologic și social absolut gratuit pentru beneficiarii Hospices of Hope ce suferă de boli incurabile, din 5 regiuni ale țării: Chișinău, Orhei, Soroca, Ocnița și Taraclia.


Pentru companiile ce doresc să susțină aceast eveniment caritabil, avem disponibile pachete de sponsorizare. Pentru detalii, rugăm respectuos să ne contactați printr-un mesaj sau apel la nr. 068400102/ 079266407 sau irina@hospicesofhope.md

Контакты