slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Concursuri

 

 Participă în concursuri pe MirNevest.md şi câştigă!

Data: 
Miss Celebration' 2012
uploads/images/original/43c7f06892f2962db42458a9c96a2ed5.jpg

Miss Celebration' 2012


Sunteţi o domnişoară tânără, drăguţă şi necăsătorită încă?  Vă place să  îmbrăcaţi haine frumoase, cu bun gust şi să mai  fiţi şi fotografiată? Aţi atins deja vârsta de 18 ani? Atunci  acest zl_competition este pentru Dvs.!

 



 Numai pe site-ul MirNevest.md, între 1 februarie şi 15 martie  curent, aveţi şansa să deveniţi “Miss Celebration’ 2012”!

 

 Fiecare domnişoară se simte ca o prinţesă, când poartă o rochie de seară frumoasă, cu atât mai mult ar vrea să păstreze acest sentiment în memorie, încât neapărat ar dori să facă şi o fotografie. Cu siguranţă aveţi în arsenal astfel de fotografii festive, elegante şi pline de farmec, care ar putea demonstra că sunteţi o adevărată Miss şi v-ar oferi posibilitatea să concuraţi pentru acest titlu. Cu noi totul este posibil! Completaţi formularul de participare şi urmaţi instrucţiunile.

 

Pentru a câştiga în zl_competition va trebui să treceţi 3 etape:

Etapa 1 - să deveniţi participantă la zl_competitionul “Miss Celebration”

  • Să deveniţi utilizator înregistrat pe site-ul MirNevest.md (dacă nu sunteţi încă);
  • Să completaţi chestionarul, accesând butonul “Participă”;
  • Să adaugaţi o fotografie personală în rochie de seară (fotografiile portret şi cele cu conţinut indecent nu vor fi acceptate);
  • Să completaţi chestionarul cu întrebări simple, care va fi trimis dvs. prin e-mail de către administraţia site-ului (formularul va fi expediat în 24 de ore după înregistrare în zl_competition). 

 

 Etapa 2 – să intraţi în TOP 30  concurente

  • 10 finaliste, care vor trece în finală, vor fi selectate din topul 30 concurente, care vor obţine cel mai mare număr de voturi. Criteriile principale după care vor fi selectate cele 10 finaliste sunt următoarele: fotografia, chestionatul completat, un interviu.
  • Spuneţi prietenilor, că v-aţi dori să deveniţi “Miss Celebration”: contaţi pe sprijinul lor, şi lăsaţi să voteze pe site-ul MirNevest.md în fiecare zi.


Etapa 3 – să participaţi la finala zl_competitionului

La finala din 24 martie curent, juriul va alege domnişoara, care va deveni “Miss Celebration' 2012”. Finala zl_competitionului va avea locla Expoziţiaspecializată de nuntă “Celebration' 2012”, ediţia V, care va avea loc în perioada 22-25 martie 2012. Organizatorul expoziţiei este compania Poliproject Exhibitions Ltd

În final, vă aşteaptă trei probe simple, care vor fi evaluate de un juriu imparţial. Ultima probă - cea mai emoţionantă.

Fiecare dintre finaliste, pentru un scurt timp, va putea să încerce rolul de mireasa, purtând o rochie de mireasă şi toate accesoriile necesare, care vor crea o imagine irepetabilă.

Fiecare finalistă va vizita salonul de frumuseţe şi salonul de mariaj, unde cei mai buni specialişti în domeniu vor contribui la crearea unei imagini perfecte. 

În atenţia participantelor zl_competitionului “Miss Celebration’2012”!

Toate cele 10 finaliste vor primi cadouri de la “KEUNE”.

Iar câştigătoarea va intra în posesia cadoului principal – un certificat cadou în sumă
de 5000 lei, pentru procurarea vestimentaţiei în magazinul Angels.


 Îndrăzniţi! Participaţi! Câştigaţi!

 

Regulamentul zl_competitionului:

  • În zl_competition se acceptă domnişoare necăsătorite, care au atins vârsta de 18 ani
  • Spre votare va fi admisă fotografia, în care concurenta este în rochie de seara/festivă
  • Fotografiile ce nu corespund regulamentului vor fi şterse
  • Puteți vota doar o dată pe zi de pe o adresă IP (din Moldova) pentru un singur participant.
  • Administrarea portalului îşi rezervă dreptul să elimine participantul din zl_competition, în cazul încălcării regulilor de votare (trişare/acumulare artificială a voturilor).           


Sponsorii:
AngelsKeune







Salon de frumuseţe


Partnerul general:
PoliprojectExibitions




Partneri: 

Salon de Mariaj Salon de Mariaj Salon de Mariaj Salon de Mariaj Salon de Mariaj Salon de Mariaj Salon de MariajSalon de frumuseţe Salon de frumuseţe Salon de frumusete Restaurant Salon de frumusete Salon de mariaj Salon de frumusete  Salon de mariaj 
 
 Салон вечерних платьев Milana  Свадебный салон

participanti
Total participanti: 
148