slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
Предыдущий
пользователь

Cristina Oberst

Страна: 
Город: 
Кишинёв

Дата свадьбы: 18.07.2014

Следующий
пользователь

"Nunta"e un eveniment foarte asteptat in viata unei femei,mai ales daca isi are alaturi persoana pe care si-o doreste. Dupa cererea in casatorie a sosit si ziua mult asteptata -ziua nuntii noastre 19.07.2014.Eu am investit foarte mult in sarbatoarea mea : suflet, rabdare, iluzii, nervi, timp ... am organizat-o de la A pina Z. Dimineata n...

"Nunta"e un eveniment foarte asteptat in viata unei femei,mai ales daca isi are alaturi persoana pe care si-o doreste. Dupa cererea in casatorie a sosit si ziua mult asteptata -ziua nuntii noastre 19.07.2014.Eu am investit foarte mult in sarbatoarea mea : suflet, rabdare, iluzii, nervi, timp ... am organizat-o de la A pina Z. Dimineata nuntii a fost frumoasa , cu mult soare si ciripit de pasarele , pe linga toate astea eu eram programata din timp cu o dispozitie buna care a durat toata ziua. Am ales o rochie, care mi-am dorit-o cel mai mult, de tip princesa, creatie a designerului Oksana Mukha de la salonul Apriori! Coafura si machiaj am facut la Galina Carazan,foarte bravo!A tinut foarte bine. Foto-Video i-am avut pe CristalStudio.Am beneficiat de ideile originale ale fotografului ,iar rezultatul a fost unul pe masura, a iesit exact ce ne doream. O amintire vie, peste ani a unei zile minunate pentru noi! I-am avut alaturi pe formatia Drimba. Pentru ei am doar cuvinte de lauda. Au facut multa distractie. Moderatorul a condus totul foarte bine. Ce mi-a placut mult e ca toti cinta, atit membrii formatiei , cit si moderatorul, nu satura aceeasi voce.S-a dansat mult , si asta m-a bucurat , inseamna ca a fost vesel., muzica a fost exceptionala si nu a fost invitat care nu a dansat alaturi de noi!Am avut ca invitati speciali pe Veaceslav Busuioc si Formatia "Lume". Ceremonia am petrecut-o la restaurantul "Sala de Aur". Sala era in stil clasic,mesele albe in mijlocul fiecarei mese era cite o vaza inalta cu compozitie din flori, prezidiumul deasemeni era foarte frumos ornamentat.Acest restaurant ne-a cucerit mai intii de toate prin atitudinea si profesionalizmul oamenilor care-si fac meseria acolo. Datorita lor am avut cea mai frumoasa sarbatoare: cu bucate deosebite, bine pregatite si impecabil servite atit la masa de baza cit si la receptie; cu decor din flori vii a salii, si cu multe, multe emotii pozitive traite atit de noi cit si de parinti– ce inseamna ca nimeni dintre noi nu a avut griji in plus, toate momentele organizatorice fiind intru totul gestionate de catre profesionistii acestui local. Aici am avut parte de inscrierea civila amenajata foarte frumos Nu sa trecut cu citeva noduri inghitite si lacrimi de fericire , pentru ca a fost foarte emotionant momentul pentru toti! Si rind pe rind am inceput sa intimpinam dragii nostri invitati. Nu au lipsit frumoasele traditii moldovenesti: colacul miresei, din care din pacate am rupt o parte mica)) Ce pot sa zic, a fost asa tot frumos si incintator ca nici nu am realizat ca deja gustam din torta care era super gustoasa .

ПОДРОБНЕЕ

Фотографии

Нет Фотографий

Первый танец

Piesa care am ales-o unanim, si e cea care ne reprezinta (Lara Fabian Je T'aime). Dansul am creat noi compozitia si s-a primit foarte frumos. Am incercat sa redam toata dragostea noastra prin acest prim dans,a fost chiar emotionant deoarece tremuram ambii de emotii sa ne reuseasca si sa primim toate aplauzele oaspetilor nostri!

Услуги на свадьбе

Свадебная обувь:
Magazin Irka Shoes Hand Made
Оформление свадьбы, букет невесты:
Цветочный Салон ORCHID
Салоны красоты:
Салон красоты "LENDAN"
Рестораны, банкетные залы:
Банкетный зал Sala de Aur
Свадебные и вечерние платья:
Свадебный салон Apriori