slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Свадебные новости

Дата: 
Обучающий курс: планирование и организация мероприятий. Кишинев

Cele mai frumoase cunoștințe sunt cele pe care le împărtăși lumii. Agenția Mireasa în parteneriat cu Revista Mireasa & Mirele organizează cel mai practic curs pentru fiecare dintre noi, pentru momentele speciale pe care ni le dorim. 

Rezervă-ți un loc la cursul de event planner din perioada 18-19 octombrie și vei afla de la specialiști cu renume național și internațional secretele din spatele culiselor. Vei participa la un curs adaptat permanent noutăților și tendințelor pieței. 

Bianca Preda vine cu exemple foarte ușor de înțeles din experiențele sale de event planner cu firme din România. 
Wedding planner-ul local Alina Ciobanu, reprezentantul agenției Mireasa și a revistei Mireasa & Mirele se va împărtăși cu experiența de organizare a evenimentelor.

Cursul de "Planificarea si organizarea evenimentelor" este susținut de lectorul Bianca Preda de 7 ani, iar în această perioadă, peste 500 de persoane au absolvit cu succes programul de training, cei mai mulți dintre aceștia alegând o carieră de organizator de evenimente. Acesta este singurul curs de pe piață care pune bazele teoretice si practice ale domeniului, oferind în același timp o acreditare specifica, recunoscuta la nivel național și internațional.

Ce câştigi dacă vii la acest curs: 
1. Vei învăţa ABC-ul meseriei de organizator de evenimente. 
2. Vei afla modalităţile de planificare şi selectare a activităţilor. 
3. Vor fi prezentate informaţii despre bugetarea evenimentelor şi modalităţi de finanţare a acestora.
4. Vei putea să promovezi evenimentul prin mijloace specifice publicului căruia te adresezi.
5. Vei obţine o diplomă în calitate de organizator de evenimente.
6. Îţi vei putea lansa propria afacere în domeniul organizării de evenimente. 

Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi şi săparticipi la acest curs.
Durata: 2 zile, in total 15 ore, in intervalul 10:00-17:00.
Prețul cursului este de 150 de euro de persoană. Taxa se achită integral în avans, cu cel puțin 3 zile lucrătoare înainte de începerea cursului.

Înscrierile se fac direct la partenerul local Alina Ciobanu, e-mail: allinacb@mail.ru, telefon: +37379566574 
Informații suplimentare: 
Tel.: +407.43.183.353
Email: cursuri@cbmanagement.ro

carolina-vizir-revista-mireasa

 Agenda:

Ce este event managementul? O scurtă prezentare a tipurilor de evenimente

Tipuri de evenimente. Caracteristicile fiecărui eveniment în funcție de mediu, spațiu de organizare, mesaj sau tema evenimentului

Etapele evenimentului

  • Crearea conceptului evenimentului: Identificarea publicului țintă. Documentarea și analiza pieții (SWOT). Resurse de cercetare ante-eveniment
  • Proiectarea evenimentului: Tema și obiectivele evenimentului. Realizarea bazelor de date cu invitați, potențiali parteneri, jurnaliști. Stabilirea locației, programului, materialelor de prezentare
  • Planificarea evenimentului: Contactarea sponsorilor și a partenerilor media. Redactarea și transmiterea invitațiilor. Realizarea materialelor publicitare pentru eveniment. Contactarea presei
  • Livrarea evenimentului: Desfășurarea propriu-zisă a evenimentului. Activități și responsabilități în timpul evenimentului
  • Acțiuni post eveniment: Comunicarea post-eveniment. Monitorizarea de presă. Rapoartele sponsorilor și ale partenerilor media

 

Elemente ale organizării de evenimente

  • Realizarea bugetului: Cheltuieli incluse în buget
  • Stabilirea resurselor necesare: catering, grafica evenimentului, materiale de prezentare (ppt, pps, video), materiale promoționale și publicitare etc.
  • Parteneri media și sponsori: Realizarea pachetelor de sponsorizare. Negocierea cu sponsorii. Cum îți atragi partenerii media?

 

Tehnici de promovare a evenimentului. Realizarea planului de comunicare: comunicare online, realizarea comunicatului de presă, interviuri/știri etc.

Evaluarea evenimentului. Tehnici de evaluare în funcție de obiectivele setate. Care sunt instrumentele de evaluare ale unui eveniment?

APLICAȚII PRACTICE

  • Prezentarea unor studii de caz aplicate pe planurile de organizare ale unor evenimente.
  • Exerciții individuale sau de grup în vederea planificării unui eveniment.