slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left
Предыдущая
компания

Ресторан MiaDora

Следующая
компания
Дата: 

Motive pentru care trebuie să alegi MiaDora

De ce MiaDora?

În viaţa fiecărui om există momente speciale care merită sărbătorite alături de cei dragi, şi care rămân în amintire pentru totdeauna.

Fiţi siguri, o bună parte a detaliilor din întregul proces de organizare ţine anume de restaurant: locaţia, anturajul, meniul, bugetul, deservirea, calitatea bucatelor, servirea acestora, candy bar, fourchette, barurile mobile, grădina de vară, decorul şi acustica sălii, capacitatea parcării, de performanţa sistemului de climatizare, potenţialul întregii echipe de a îndeplini visele şi cerinţele clienţilor. De a asigura buna desfăşurare a evenimentului de la primul invitat, până la ultimul!

 

Clienţii, oaspeţii noştri nu trebuie să se complice prea mult. Ei trebuie să ştie ce-şi doresc şi să ne spună nouă, iar noi îi vom ajuta să aibă nunta pe care şi-au dorit-o. Ne vom ocupa de totul, până în cele mai mici detalii.

Obligaţia principală a echipei de manageri a oricărui restaurant care organizează asemenea evenimente, este sa găsească o modalitate de a explica lucrurile în aşa fel, încât să fie atât pe înţelesul profesioniştilor, cât şi pe cel al clienţilor.

Creativitate, inovaţie, emoţii, modernism, rafinament şi stil sunt cuvintele cheie care ne deosebesc de ceilalţi.

Dacă vă doriţi ca în ziua nunţii să aveţi o pată de culoare într-un oraş cenuşiu, un ambient rafinat cu elemente de lux şi să vă aşteptaţi oaspeţii într-o oază de linişte, restaurantul MiaDora este cea mai bună alegere.

Dispunem de o grădină de vară de 2000 de metri pătraţi, cu un design de landsaft în trend cu ultimele tendinţe, unde sunt amenajate două terase cu un bar mobil.

Am creat această grădină de vară pentru a le oferi mirilor şi nuntaşilor noştri posibilitatea de a ieşi la o mică plimbare pe parcursul evenimentului şi de a avea un loc special pentru poze.

Avem o cascadă unică în ţară şi un havuz muzical, singurul de acest gen din oraş, ceea ce dă spaţiului exterior o notă în plus de eleganţă, iar impactul nu va fi doar unul estetic, ci şi unul senzorial.

Sala cu o suprafata de 800 metri patrati, fiind dotata cu o sistema acustica performanta, fost creată special pentru cei ce ştiu să aprecieze valoarea şi luxul, având o capacitate de până la 300 de locuri. Designul este elegant, iar calitatea desăvârşită a fiecărui detaliu, atmosfera primitoare, eleganţa şi unicitatea sălii vor crea din evenimentul dumneavoastră un moment de neuitat.

Dispunem şi de un spaţiu de 1000 de metri pătraţi care este necesar pentru asigurarea şi optimizarea monitorizării, a desfăşurării evenimentului şi asigurarea tuturor condiţiilor necesare angajaţilor firmelor prestatoare de servicii pentru acest eveniment, muzică, foto-video şi aşa mai departe.

Îndemânarea şi priceperea bucătarilor noştri va contribui la reuşita evenimentului. Oferim meniuri variate, pe placul tuturor invitaţilor şi care vor satisface până şi cele mai rafinate şi exigente gusturi.

Bucătăria modernă se îmbină perfect cu aroma tradiţională a bucatelor, toate gătite şi servite exemplar şi cu dăruire. Bucătarii noştri pot pregăti orice bufet suedez “de trand” pentru un număr nelimitat de invitaţi. Veţi avea parte de un adevărat spectacol culinar dirijat de ultimele tendinţe ale culturii gastronomice moderne.

Echipa restaurantului MiaDora are o vastă experienţă de 17 ani, timp în care am învăţat să fim o echipă unită, profesionistă, care poate oferi soluţii personalizabile pentru orice eveniment, poate rezolva orice situaţie extraordinară şi face faţă provocărilor de orice natură, ca nimic să nu vă distragă atenţia de la momentul vostru special! Suntem atenţi până la cele mai mici detalii!

Noi venim cu acţiuni concrete, eficacitatea cărora a fost demonstrată în timp.

Noi vă putem face să visaţi cu ochii deschişi!

Dacă vă doriţi un partener sincer şi transparent, restaurantul MiaDora este cea mai bună alegere! Suntem în pas cu vremea şi cu vremurile. Aici este locul ideal pentru a celebra cel mai frumos moment din viaţa dumneavoastră precum este ziua nunţii!

Chișinău, str. Hristo Botev 25A

+(373 22) 56 56 56

+(373)  67 56 56 56

 

 

Новости
Дата: 
Oferta Evenimente Corporate 2018-2019

Restaurantul MiaDora- atmosferă incendiară, delicii alese, calitate excepțională a deservirii, interior stilat. Oferta include: -Deservirea petrecerii corporate -Parcare cu supraveghere -Majordom -Arenda sălii -Vesela stricată -Ecran de proiecție -Decorațiuni pe mese   Meniu...

Дата: 
Meniul restaurantului MiaDora

Fie că este vorba de o nuntă, un botez sau un eveniment corporat, meniul este unul dintre cele mai importante elemente ale unei asemenea petreceri. Perfecţiunea gustului este ceea ce rămâne în memoria invitaţilor după asemenea evenimente, aşa că unul dintre accentele de bază ale...

Дата: 
Oferta Verii de la restaurantul MiaDora

August, luna petrecerilor, luna în care puteţi sărbători alături de noi cel mai important eveniment din viaţa dumneavoastră, într-o zi favorabilă, cu un pachet promoţional si discount substanţial. Pentru mai multe detalii accesaţi: https://www.miadora.md/oferta-verii-de-l...

Дата: 
Ресторан Miadora предоставляет Вам скидку в 16 тысяч лей. Смотрите детали

Используй самое грандиозное мероприятие в своей жизни по максимуму. 21 ноября, в день Архангела Михаила, ресторан Miadora празднует 16 лет с начала работы. По этому повод...

Дата: 
Ваша идеальная свадьба в ресторане MiaDora

Мы серьёзно подходим к каждому торжеству, именно поэтому, мы рады предоставить Вам:• Романтичный интерьер и праздничный декор;• Банкетное меню составленное с ...

Дата: 
Прекрасный ресторан для Вашего праздника!

Ресторан Miadora приятно удивит Вас своей неповторимой кухней. Обслуживаем с той же ответственностью, как физических, так и юридических лиц.Зал с вместимостью до 300 че...

Дата: 
Ресторан Miadora ждет Вас!

Зал вместимостью до 200 человек и просторный двор, где совершенство зеленого пространства нарушено только классической греко-римской архитектурой... Безупречная а...

Дата: 
Свадьба в ресторане MiaDora

Совершенная свадьба – мечта любых влюбленных, которые вот-вот станут единым целым. Если вы решили устроить незабываемое свадебное торжество, добро пожаловать в...

Контакты