slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Noutăți de nunta 

Data: 
Cum să alegi restaurantul pentru nuntă?

Căutarea restaurantului pentru nuntă - este unul dintre principalele elemente din lista extinsă de pregătiri pentru cea mai importantă zi din viaţa tinerilor. Ce trebuie să iai în considerare și care sunt punctele cheie în alegerea locului pentru petrecerea nunţii? În acest sens, ar trebui să ascultaţi opinia unui profesionist. Căci nunta este un eveniment special și restaurantul pentru petrecerea acesteia ar trebui să fie corespunzător. Secretele alegerii restaurantului pentru nuntă le va împărtăși cu noi administraţia restaurantului Majestic.

majestic-restaurant

- După cum știți, cea mai bună decizie este decizia calculată. Să o iai în agitaţie şi grabă, încercând să rezervi restaurantul cu câteva luni înainte de eveniment, este practic imposibil. De aceea, trebuie să vă ocupați din timp de căutarea restaurantului. Înainte de a veni în vizită la administratorul restaurantului, adunați informația necesară, e bine că în prezent există surse suficiente pentru acest lucru. Utilizați informațiile de pe internet, aflaţi opinia prietenilor și cunoștințelor. Înarmându-vă cu informațiile de bază puteţi mai uşor elimina restaurantele care nu corespund criteriilor dvs. şi selecta câteva, care teoretic s-ar potriviti pentru eveniment. Apoi, puteți contacta administratorul și stabili o programare pentru conversaţia esenţială.

- Unul dintre indicatorii cheie care determină că restaurantul este potrivit pentru nunţi, este spaţiul de care dispune. Este important ca oaspeții să nu se simtă înghesuiţi şi să fie suficient loc pentru ospăț și dans.

- Următorul punct de pe lista de cerințe din partea tinerilor căsătoriți către restaurant ar trebui să fie calitatea și varietatea meniului. Masa de nuntă trebuie să fie abundentă și delicioasă ca oaspeții să fie bine hrăniți și binedispuşi. Citiți cu atenție meniul de banchet, specificați costul meniului pe persoană și numărul felurilor de mâncare ce le include și acordaţi atenție la greutatea fiecărui fel de mâncare. Acest lucru vă va permite să vă imaginaţi suficiența meniului. În mediu, pentru o persoană este necesar aproximativ 1 kg de alimente, inclusiv gustări calde și reci, garnituri, salate și fructe. De asemenea, este necesar să se specifice ce alimente și băuturi sunt permise de a fi aduse în restaurant.Politica Majestic în elaborarea meniului de banchet este foarte loială. Restaurantul vine în întâmpinarea clienților săi.

- Dispunerea de o intrare separată în sălile de banchet ale restaurantului. Despre importanţa acestui lucru mulţi îşi dau seama doar atunci, când oaspeţii de la diferite banchete se întâlnesc în timpul evenimentului. Întradevăr, acest lucru nu este foarte plăcut. Fiecare sală din restaurantul Majestic are o intrare separată, astfel, încât două evenimente care au loc simultan, să nu să se deranjeze reciproc.

- Având în vedere că sezonul de nuntă cade în vremea caldă a anului, nu trebuie de uitat despre un atribut important al „verii“, o terasă. Practica arată că acesta este unul dintre locurile preferate pentru oaspeți. Prezența teraselor crește semnificativ rating-ul restaurantului în ce privește organizarea nunţii. Terasa Majestic este perfect adaptată pentru întâlnirea oaspeților sau pentru organizarea unei ceremonii frumoase de înscriere la fața locului.

- Spațiul propriu de parcare - un plus important pentru restaurant. Astăzi, este greu să găseşti loc de parcare la câțiva pași de sală și acest lucru poate indispune oaspeţii.

majestic-restaurant-chisinau

- Facilități suplimentare. Având în vedere că nunta este un eveniment imens, n-ar strica să concretizaţi cu administratorul unele detalii:

  •   Câte camere de baie sunt în restaurant;
  •   Cum lucrează sistemul de aer condiționat;
  •   Este prevăzut sau nu un frigider pentru depozitarea tortei și a altor produse;
  •   Câţi chelneri vor deservi banchetul, astfel încât oaspeții să nu aștepte mult timp la masă;
  •   Care sunt opțiunile pentru aranjarea meselor;
  •   Oferă sau nu restaurantul servicii, cum ar fi decorarea sălii, muzica etc..

 

- Aspecte de ordin financiar. În cazul în care sunteţi de acord cu condițiile prevăzute de restaurant, puteți trece la elaborarea contractului. Printre alte lucruri, este de dorit ca următoarele puncte să fie la fel precizate în acest document:

  •   Ora începerii și sfârșitului sărbătorii;
  •   Costul meniului și bucatele care sunt incluse în el;
  •   Ceea ce nu este inclus în costul de întreținere, costurile altor servicii oferite de restaurant;
  •   Suma avansului;
  •   Cât timp înainte de eveniment se poate renunța la rezervare (suma avansului nu este rambursabilă);

 

majestic-restaurant-pentru-nunta-chisinau 

Trebuie să spun că restaurantul care pune în valoare reputația sa, va încerca întotdeauna să ajute tinerii în organizarea petrecerii de nuntă. Și nu este vorba doar despre rezervarea sălii și pregătirea meniului. De exemplu, în restaurantul nostru, există mai multe servicii suplimentare la care oaspeții noștri beneficiază de reduceri mari: fotograf, servicii video, prezentatori, dansatori, decorare, transport, saloane de frumusețe, saloane de nuntă, serviciile organizatorilor și multe altele.

Restaurant MajestiC: Chișinău, str.Calea Orheiului, 22

(+373) 22 00 99, (+373) 79 01 99 77