slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Concursuri

 

 Participă în concursuri pe MirNevest.md şi câştigă!

Data: 
Mireasa anului 2014
uploads/images/original/ca4fd7626b0f6cc6467cbd692fb3015c.jpg

Невеста Года 2014 Молдовы

Scumpele noastre mirese! Dacă nunta Dumneavoastră a avut loc în anul 2014, participați la zl_competitionul anual de fotografie de la MirNevest.md – Mireasa Anului 2014”.

Să știe toată lumea ce mireasă frumoasă, stilată și originală sunteți! Alegeți fotografia Dumneavoastră preferată de nuntă pentru a participa la zl_competition și, posibil, anume Dumneavoastră veți deveni Mireasa Anului 2014”! zl_competitionul durează până pe 15 ianuarie, anul 2015.

Mireasa anului și finalistele zl_competitionului vor beneficia de cadouri plăcute de la Partenerii zl_competitionului și portalul MirNevest.md.

Mireasa Anului 2014 va primi un certificat în valoare de 1000 de lei  de la salonul 
Vivi Spa, si o să aibă sansa să povestească despre nunta sa in revista Splendid, iar toate finalistele care au intrat în Top 10, câte un certificat în valoare de 150 lei de la salonul Vivi Spa.


Și asta nu e tot
...

Alegerea Miresei Anului 2014”.

Mireasa Anului va fi aleasă din TOP 10 finaliste ale zl_competitionului, care va obține cele mai multe voturi,de redacția portalului MirNevest.md și Partenerii zl_competitionului. Criteriile de evaluare vor fi fotografia de nuntă care participă la zl_competition și pagina de nuntă.Vrei să ai șanse mai mari de victorie? Completează cât mai detaliat pagina ta de nuntă și urmează regulile zl_competitionului. 

Reguli:
Poza pentru zl_competition trebuie să prezinte doar participanta în calitate de mireasă.  
- Pozele ce nu vor corespunde temei anunţate vor fi excluse din zl_competition.  
- Crearea paginii personale de nuntă în rubrica „Tinerii căsătoriţi” este o condiţie obligatorie. 

Rezultatele finale ale zl_competitionului, cu înmânarea premiilor, va avea loc la 10 zile după finalul zl_competitionului.
- Participanta care candidează pentru titlul de ”Mireasa Anului 2014” șifinalistele trebuie să fie prezente la tragerea concluziilor finale.
La zl_competition pot participa doar mirese reale, a căror nuntă a avut loc în 2013. La ceremonia de premiere şi înmânare a cadourilor este necesar să fie prezentate certificatele de căsătorie.
- Administraţia portalului îşi rezervă dreptul să descalifice participantul în cazul încălcării regulilor de votare (trişare/acumulare artificială a voturilor).
- Puteţi vota doar o dată pe zi de pe o adresă IP pentru un singur participant.
Încărcați pe pagina Dumneavoastră de Facebook, fotografia pe care o veți primi de la administrația portalului MirNevest.md în decurs de 24 de ore după înregistrareala zl_competition.  Veți primi o copertă cu fotografia Dumneavoastră și un link personal, ca prietenilor Dumneavăastră să le fie mai ușor să vă voteze. 

Невеста Года 2014

 
Parteneri:  

Salon Vivii Spa, Chisinau 

Parteneri media:

         

participanti
Total participanti: 
20